Preoblikovanje nasmeha

Vsi si želimo imeti lep in bleščeč nasmeh. Ljudje z lepimi zobmi so bolj samozavestni in se več smejejo. Dajejo vtis, da so mladostnejši in bolj zdravi.
Danes lahko estetski videz pa tudi funkcijo svojih zob, čeljustnic in obraza izboljšamo na mnoge načine. Omogoča jih estetsko zobozdravstvo.

Med storitve estetskega zobozdravstva spadajo:

Kako vam pomagamo do lepšega nasmeha?

Ne glede na to, za kateri poseg se boste odločili, je zelo pomembno, da se pred odločitvijo seznanite z vsemi podrobnostmi in se z zobozdravnikom pogovorite o vaših željah in pričakovanjih.

Če bo ugotovil, da potrebujete poseg, ki zajema večje število zob, bo zobozdravnik poleg kliničnega pregleda opravil še fotografiranje obraza, zobovja in intraoralno 3D-skeniranje.

Na podlagi trenutnega stanja vaših zob in vaših želja bo izdelal optimalni načrt izvedbe posega. Predstavil vam ga bo s pomočjo 3D-digitalnega modela in fotosimulacije predvidenega končnega stanja.

Po potrditvi načrta bo zobozdravnik izdelal začasne protetične nadomestke. Šele ko boste zadovoljni s končnim videzom zobovja, se bo lotil izdelave končnega protetičnega nadomestka. Tako boste že pred koncem posega vedeli, kako bodo na koncu videti vaši zobje, zobozdravnik pa bo pridobil vse podatke, ki jih potrebuje za izdelavo končnega izdelka.
Po pripravi zob in 3D-skeniranju bo zobozdravnik ob naslednjem obisku pregledal končni protetični izdelek in naredil še zadnje popravke barve in oblike. Izdelek bodo v laboratoriju izdelali do konca, nato pa sledi pritrjevanje končnega izdelka na zobe.

Spletno mesto uporablja piškotke za pravilno delovanje spletne strani in izboljšanje vaših izkušenj. Več informacij najdete v Politiki o piškotkih .