O nas

Dobrodošli v Dentavitalu!

V naši ordinaciji želimo preseči vaše predstave in pričakovanja o zobozdravstveni oskrbi.
Veliko pozornost posvečamo odnosu do pacientov. Zavedamo se, da je za marsikoga obisk zobozdravnika neprijeten, zato vam z osebnim pristopom in prijazno komunikacijo pomagamo odpraviti strah in zaskrbljenost. Vsakemu pacientu se osebno posvetimo in skupaj z njim načrtujemo zdravljenje. Še posebej se trudimo, da bi bili posegi pri nas čim manj boleči in neprijetni.
Stalno strokovno izobraževanje zaposlenih in najnovejša oprema pa skrbijo za najvišje standarde kakovosti po konkurenčnih cenah.

Potrudili se bomo, da vam bo naša oskrba pričarala nasmeh na obraz. To bo za nas največja pohvala.

mag. Marko Miljavec, dr. dent. med.

Ustanovitelj DENTAVITAL Centra ustnega zdravja

Zobozdravnik

Marko Miljavec je leta 2001 zaključil študij stomatologije na Medicinski fakulteti v Ljubljani. Leta 2009 je pod mentorstvom prof. dr. Nataše Ihan-Hren na Medicinski fakulteti v Ljubljani zaključil podiplomski študij in prejel naziv magister znanosti. Skupaj z mentorico sta v reviji International Journal of Oral and Maxillofacial Surgery leta 2008 objavila članek Spontaneous bone healing of large bone defects in the mandible. Leto prej je odprl zasebno prakso, katero vodi še sedaj.

Je zagovornik učenja novih postopkov in tehnik, zato svoje znanje nenehno dopolnjuje z rednimi izobraževanji v tujini.

PREBERITE VEČ

Jasna Marčić, vodja asistentk

Spletno mesto uporablja piškotke za pravilno delovanje spletne strani in izboljšanje vaših izkušenj. Več informacij najdete v Politiki o piškotkih .

s tem dovoljujem uporabo podatkov za vse spodnje namene.