Zobozdravnik

mag. Marko Miljavec, dr. dent. med.

Marko Miljavec je leta 2001 zaključil študij stomatologije na Medicinski fakulteti v Ljubljani. Leta 2009 je pod mentorstvom prof. dr. Nataše Ihan-Hren na Medicinski fakulteti v Ljubljani zaključil podiplomski študij in prejel naziv magister znanosti. Skupaj z mentorico sta v reviji International Journal of Oral and Maxillofacial Surgery leta 2008 objavila članek Spontaneous bone healing of large bone defects in the mandible. Leto prej je odprl zasebno prakso, katero vodi še sedaj.

Je zagovornik učenja novih postopkov in tehnik, zato svoje znanje nenehno dopolnjuje z rednimi izobraževanji v tujini.

Moj cilj je, da vam pomagam doseči in obdržati najboljše možno oralno zdravje. Moja prioriteta pri delu je vaše dobro počutje.

Ne glede na vrsto posega (naj bo to čiščenje zob ali pa obsežnejša kozmetična oskrba) vam bo njegov topel, pomirjujoč in oseben pristop pomagal, da bo obisk zobozdravnika prijetna izkušnja. Po srcu je perfekcionist in zato zelo natančen pri svojem delu. Njegov cilj je, da vam pomaga doseči in obdržati najboljše možno oralno zdravje. Njegovo geslo je: Zadovoljen pacient odtehta ves trud in delo.

NAZAJ NA PREJŠNJO STRAN

Spletno mesto uporablja piškotke za pravilno delovanje spletne strani in izboljšanje vaših izkušenj. Več informacij najdete v Politiki o piškotkih .

s tem dovoljujem uporabo podatkov za vse spodnje namene.