Zasebnost

 

Splošni pogoji uporabe spletnega mesta www.dentavital.si.

Spletna stran je bil okovana z namenom omogočiti splošno informacijo o podjetju ter njenih izdelkih in storitvah.

Vse informacije o podjetju, njenih izdelkih in storitvah na spletnih straneh družbe ne predstavljajo pravno-formalne ponudbe izdelkov in storitev. 

Uradne, pravno-formalne informacije o družbi, izdelkih in storitvah podjetja se lahko razlikujejo od informacij na spletnih straneh družbe. 

Dentalni studio d.o.o. se obvezuje, da bo storilo vse kar je v njegovi moči, da bodo podatki na spletnem mestu resnični, zanesljivi in kakovostni. S tem pa ne odgovarja za morebitne tipkarske napake in za zamude ter pomanjkljivosti pri vnašanju ažurnih podatkov.

Del našega spletnega mesta so tudi povezave na spletne strani, ki niso del tega spletnega mesta. Za vsebino na teh straneh ne odgovarjamo.

 

Avtorske pravice

Spletna stran je izključna last podjetja Dentalni studio d.o.o., zato je prepovedana kakršnakoli zloraba podatkov, slik, besedil in drugih podatkov, ki so del tega spletnega mesta. Prepovedano je kakršnokoli kopiranje, distribucija ali druga uporaba vse zgoraj navedenih podatkov brez predhodne vednosti in dovoljenja s strani Dentavital.

Sprememba pogojev

Dentalni studio d.o.o. si pridržuje pravico do spreminjanja splošnih pogojev brez predhodnega opozorila. Spremembe začnejo veljati takoj ko so objavljene. Zaradi teh pravic si ob vsakem obisku našega spletnega mesta pozorno preberite pravila uporabe in pogoje.

Uporaba posredovanih podatkov

Zavezujemo se, da bomo varovali zaupnost vseh osebnih podatkov v skladu z veljavno zakonodajo, ki nam bodo posredovani na podlagi izrecne privolitve posameznika. Posredovane osebne podatke bomo uporabili izključno za namen, za katerega so pridobljeni.

Več o varovanju podatkov, pridobljenih s spletnega mesta www.dentavital.si si lahko preberete tukaj.

Z vstopom na spletno stran soglašate, da ste seznanjeni in se strinjate z vsemi zgoraj navedenimi pogoji.

 

Naročite termin in si zagotovite vrhunsko oskrbo vašega nasmeha.