mag. Marko Miljavec, dr. dent. med.

Zobozdravnik

Marko Miljavec je leta 2001 zaključil študij stomatologije na Medicinski fakulteti v Ljubljani. Leta 2009 je pod mentorstvom prof. dr. Nataše Ihan-Hren na Medicinski fakulteti v Ljubljani zaključil podiplomski študij in prejel naziv magister znanosti. Skupaj z mentorico sta v reviji International Journal of Oral and Maxillofacial Surgery leta 2008 objavila članek Spontaneous bone healing of large bone defects in the mandible. Leto prej je odprl zasebno prakso, katero vodi še sedaj.

 

Pomembnejša izobraževanja:

  • Septembra 2007 je opravil enomesečni praktični tečaj iz implantologije pri prof. dr. Marcu Auréliu Bianchiniju na Universidade Federal de Santa Catarina (Brazilija).
  • Leta 2008/09 je na Scuola di specializzazione in Ortodonzia v Ferrari (Italija) kot edini v Sloveniji dokončal Masters iz tehnike Invisalign. 
  • Opravljen ima implantološki tečaj za sistem Ankylos pri prof. dr. Nataši Ihan-Hren (Slovenija, 2008) ter implantološki tečaj za sistem Straumann pri dr. Danielu Hessu (Avstrija, 2008). 
  • Maja 2010 je prisostvoval mednarodnemu simpoziju kostnih nadgradenj International Symposium on Bone Augmentation (Portugalska). 
  • Decembra 2010 je v Ljubljani opravil nadaljevalni tečaj implantološkega sistema Straumann in praktični tečaj kostnih nadgradenj (prof. dr. Anton Friedmann, doc. dr. Andrej Kansky).

Je zagovornik učenja novih postopkov in tehnik, zato daje velik pomen nenehnemu izobraževanju.

  • Januarja 2012 je opravil praktični tečaj iz dvigovanja sinusnega dna in presajanja mehkih tkiv (Maxillary sinus floor elevation and complication management; Advanced techniques for soft tissue regeneration in the aesthetic zone) ter prisostvoval mednarodnemu simpoziju State of the art – dental trauma and implants) v Zell am See (Avstrija).
  • Junija 2015 je opravil praktični tečaj za delo s cirkonijevimi implantati Z-system (Francija).
  • Oktobra 2015 se je udeležil predavanja Takojšnja oskrba zobnih vsadkov z vijačno konstrukcijo celotnega zobnega loka: poenostavljen postopek z novimi zobnimi vsadki in vijačnimi zobnimi oporniki  (All-on-4) ki ga je vodil Sergio Piano. 
  • Maja 2016 je opravil praktični tečaj z naslovom Plastična kirurgija obzobnih tkiv (Italija), septembra 2017 pa še tečaj z naslovom Plateled rich fibrin intensive course, Advance-PRF &Injectable PRF pri dr. Choukrounu (Švica). 
  • Oktobra 2017 je opravil tečaj Ceramic implants and biological dentistry pri dr. Ulrichu Volzu (Švica). 

Njegov cilj je, da vam pomaga doseči in obdržati najboljše možno oralno zdravje. Njegovo geslo je: Zadovoljen pacient odtehta ves trud in delo.

Njegova prioriteta pri delu je vaše dobro počutje. Ne glede na vrsto posega (naj bo to čiščenje zob ali pa obsežnejša kozmetična oskrba) vam bo njegov topel, pomirjujoč in oseben pristop pomagal, da bo obisk zobozdravnika prijetna izkušnja. Po srcu je perfekcionist in zato zelo natančen pri svojem delu. Njegov cilj je, da vam pomaga doseči in obdržati najboljše možno oralno zdravje. Njegovo geslo je: Zadovoljen pacient odtehta ves trud in delo.

Naročite termin in si zagotovite vrhunsko oskrbo vašega nasmeha.