Tamara Gogala, dr. dent. med.

Zobozdravnica

Tamara Gogala poudarja lep in pojasnjevalni odnos do pacientov, ki je v Dentavitalu vedno prisoten. Je zagovornica celostne obravnave v zobozdravstvu, saj le na tak način dosežemo najboljše rezultate. Je potrpežljiva, nežna in prijazna zobozdravnica, zato je strah na obisku pri njej popolnoma odveč.

Njena področja dela so: preventivno zobozdravstvo, zobne bolezni in endontija, parodontologija, protetika, estetsko zobozdravstvo in lasersko zobozdravstvo.


Leta 2017 je z odliko opravila zaključne izpite na Medicinski fakulteti v Ljubljani in pridobila naziv doktor dentalne medicine. Med študijem je bila vsa leta prejemnica Zoisove štipendije. Z delom je začela takoj po opravljenem strokovnem izpitu in pridobitvi licence.

Leto 2018 je namenila več izobraževanjem o laserskem in estetskem zobozdravstvu. Zaključila je naslednja izobraževanja na področju laserskega zobozdravstva:
• Strokovno usposabljanje LightWalker in Dentistry
• Strokovno usposabljanje Facial Aesthetics and Nightlase workshop with LightWalker
• Strokovno usposabljanje Master of laser dentistry Modul 1 & 3

Redno se udeležuje seminarjev o novostih v zobozdravstvu. Ker je velika zagovornica uspešne in pomirjujoče komunikacije s pacienti, se je v letu 2019 posvetila izpopolnjevanju komunikacijskih veščin. Opravila je individualni coaching komunikacije v zobozdravstveni ordinaciji podjetja
Telavital.

Naročite termin in si zagotovite vrhunsko oskrbo vašega nasmeha.