Jure Rus, dr. dent. med.

Zobozdravnik

Jure Rus poudarja pomen celostne obravnave pacienta, saj je le na ta način mogoče zagotoviti optimalno oskrbo, ki daje najboljše rezultate. Ustna votlina je zapleten sistem, ki pa mora delovati enotno in zadostiti vsem estetskim in funkcionalnim zahtevam. Njegova področja dela so: preventivno zobozdravstvo, zobne bolezni in endodontija, parodontologija, kirurgija, protetika, implantologija in estetsko zobozdravstvo.

Njegova potrpežljivost in čut za paciente so zagotovilo, da se boste med obiskom zobozdravnika dobro počutili, natančnost in znanje pa se bo odrazilo v dobro izvedeni oskrbi.

Perfekcionizem in skrb za paciente ga vodita v nenehno dopolnjevanje teoretičnega in praktičnega znanja.

Leta 2015 je pod mentorstom prof. dr. Igorja Kopača napisal raziskovalni članek z naslovom Oskrba endodontsko zdravljenih zob, ki je bil predstavljen na simpoziju Sekcije za stomatološko protetiko (Ljubljana, jesen 2015) in na mednarodnem študentskem kongresu (Modern Principles in Restoring Endodontically Treated Teeth, Ljubljana, 2016).

Jure Rus je leta 2016 z odliko opravil zaključne izpite na Medicinski fakulteti v Ljubljani ter pridobil naziv doktor dentalne medicine. Takoj po pridobljeni licenci je pričel z delom v zasebni praksi.

Svoje znanje redno dopolnjuje na mednarodnih kongresih. Med drugim se je udeležil obeh zadnjih največjih evropskih kongresov: EuroPerio 8 leta 2015 v Londonu in EuroPerio 9 leta 2016 v Amsterdamu.

Septembra 2017 je pri izumitelju PRF-koncepta, dr. Choukrounu v Švici, opravil tečaj Plateled Rich Fibrin Intensive Course, Advanced-PRF & Injectable-PRF.

Je tudi član Evropskega združenja za Osteointegracijo (EAO - European Association for Osseointegration). Oktobra 2018 se je na Dunaju udeležil implantoloških predavanj in delavnic v sklopu EAO letnega kongresa.

Naročite termin in si zagotovite vrhunsko oskrbo vašega nasmeha.