Jure Rus, dr. dent. med.

Zobozdravnik, član American Academy of Cosmetic Dentistry, European Association of Osseointegration in certificirani Gold Invisalign® ponudnik

Jure Rus poudarja pomen celostne obravnave pacienta. Le na ta način je mogoče zagotoviti optimalno oskrbo, ki daje najboljše rezultate. Ustna votlina je zapleten sistem, ki pa mora delovati enotno in zadostiti vsem estetskim in funkcionalnim zahtevam. Njegova področja dela so: preventivno zobozdravstvo, zobne bolezni in endodontija, parodontologija, kirurgija, protetika, implantologija in estetsko zobozdravstvo.

Njegova potrpežljivost in čut za paciente so zagotovilo, da se boste med obiskom zobozdravnika dobro počutili, natančnost in znanje pa se bo odrazilo v dobro izvedeni oskrbi.

Perfekcionizem in skrb za paciente ga vodita v nenehno dopolnjevanje teoretičnega in praktičnega znanja.

Leta 2015 je pod mentorstom prof. dr. Igorja Kopača napisal raziskovalni članek z naslovom Oskrba endodontsko zdravljenih zob, ki je bil predstavljen na simpoziju Sekcije za stomatološko protetiko (Ljubljana, jesen 2015) in na mednarodnem študentskem kongresu (Modern Principles in Restoring Endodontically Treated Teeth, Ljubljana, 2016).

Jure Rus je leta 2016 z odliko opravil zaključne izpite na Medicinski fakulteti v Ljubljani ter pridobil naziv doktor dentalne medicine. Takoj po pridobljeni licenci je pričel z delom v zasebni praksi.

Svoje znanje redno dopolnjuje na mednarodnih kongresih. Med drugim se je udeležil obeh zadnjih največjih evropskih kongresov: EuroPerio 8 leta 2015 v Londonu in EuroPerio 9 leta 2018 v Amsterdamu. Med pomembnejšimi mednarodnimi kongresi v letu 2019 je bil Osteology Symposium v Barceloni.

Je član vodilnih mednarodnih združenj za kirurgijo in estetsko zobozdravstvo in zlati certificirani Invisalign® ponudnik. Svoje znanje redno nadgrajuje na mednarodnih kongresih.

Septembra 2017 je pri izumitelju PRF-koncepta, dr. Choukrounu v Švici, opravil tečaj Plateled Rich Fibrin Intensive Course, Advanced-PRF & Injectable-PRF.

Je tudi član Evropskega združenja za Osteointegracijo (EAO - European Association for Osseointegration). Oktobra 2018 se je na Dunaju udeležil implantoloških predavanj in delavnic v sklopu EAO letnega kongresa.

Oktobra 2018 se je udeležil delavnic o uporabi BLX implantološkega sistema vodilnega svetovnega podjetja v implantologiji Straumann.

Je certificiran zobozdravnik za oskrbo pacientov z ortodontskim sistemom Invisalign®. Obsežno znanje na področju estetskega zobozdravstva se odlično poveže z ortodontskimi premiki, kar vodi v odlične rezultate in zadovoljne paciente.

Je tudi član ameriške akademije American Academy of Cosmetic Dentistry in strmi k perfekciji pri vseh oblikah estetske sanacije zob.

Naročite termin in si zagotovite vrhunsko oskrbo vašega nasmeha.