Urejeno decembra 2020: vse storitve opravljamo normalno.

 

Vsem pacientom, tistim, ki ste že v naši oskrbi, kot tudi tistim, ki to še niste, smo na voljo preko:

-------------------------------------------------------------------------------------

Urejeno 8. maja: z 9. majem ponovno sprejemamo paciente v obravnavo.

(v skladu z 997. odlokom o prenehanju veljavnosti Odloka o začasnih ukrepih na področju zdravstvene dejavnosti zaradi zajezitve in obvladovanja epidemije COVID-19 (Uradni list RS, št. 40/20 in 49/20) objavljenem v Uradnem listu RS, št. 65/20)

-------------------------------------------------------------------------------------

Dragi Dentavital pacienti,

z namenom ohranjanja zdravja in zagotavljanja varnosti našega osebja ter Vas, naših pacientov, je naša dolžnost, da sledimo priporočilom nacionalnih in mednarodnih organizacij. Na ta način bomo omejili vpliv Covid-19 na celotno skupnost.

16. marca je v veljavo stopila odredba o začasnih ukrepih za obvladovanje širjenja nalezljive bolezni SARS-CoV-2 (COVID-19), s katero se je določilo prekinitev izvajanja vseh preventivnih zdravstvenih storitev pri vseh izvajalcih zdravstvene dejavnosti. S tem se je prekinilo tudi izvajanje vseh zobozdravstvenih storitev pri vseh izvajalcih zobozdravstvene dejavnosti.

To pomeni, da tudi v naš center od 16. marca naprej ne sprejemamo rednih in izrednih pacientov. Vsem pacientom, tistim, ki ste že v naši oskrbi, kot tudi tistim, ki to še niste, smo na voljo preko:

Naš sodobno opremljeni center je izdelan po najvišjih higienskih standardih. Redno in natančno čiščenje ter razkuževanje vseh površin, s katerimi pridejo v stik obiskovalci in zaposleni, zmanjšajo možnost prenosa kakršnekoli okužbe na najmanjšo možno.

Potencialen vir okužbe pri nekaterih patogenih (npr. Covid-19) lahko predstavlja tudi kontaminiran zrak. Škodljivi aerosoli, ki nastajajo pri delu, lahko v neustrezno opremljenih in vzdrževanih prostorih ostanejo tudi več ur. V Dentavitalu imamo v ta namen sodoben in zelo učinkovit prezračevalni sistem. Poleg tega uporabljamo profesionalne čistilce zraka: ti aerosole, ki nastajajo med delom, zajamejo neposredno pri izvoru in jih pošljejo skozi serijo učinkovitih filtrov, ki iz zraka odstranijo škodljive delce.

Tudi v prihodnje bomo storili vse, da pacientom nudimo strokovno oskrbo v čistih in neoporečnih prostorih.

Upamo, da se kmalu vrnemo v normalno obratovanje, a zdravje in varnost skupnosti sta najpomembnejša. Prosimo, da se držite nacionalnih varnostnih priporočil o omejitvi gibanja in higienskih ukrepih. Širjenje okužb bomo na ta način učinkovito zajezili, zdravstvenim delavcem in sodelavcem pa omogočili, da bodo vsem nudili najboljšo možno oskrbo.

Vsem pacientom se zahvaljujemo za razumevanje. Iskrena hvala tudi vsem, ki ste nas v teh dneh z lepimi željami in mislimi že kontaktirali.

Ostanite zdravi,mag. Marko Miljavec, dr. dent. med.

Naročite termin in si zagotovite vrhunsko oskrbo vašega nasmeha.